Burn-out klachten

Voel jij je moe, lusteloos, geprikkeld, gestresst? Kost het je moeite om je te concentreren, slaap je slecht en pieker je veel? Heb je hartkloppingen, hoofdpijn of spanningsklachten? Heeft dit met je werk te maken? Het zijn klachten die kunnen passen bij een burn-out.

Burn-out klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, acuut of chronisch. Je voelt wel aan dat dit zo niet door kan blijven gaan, maar misschien is het moeilijk voor je om te achterhalen waarom het je zo naar de keel grijpt of wat je kunt doen om het tij te keren.

Of misschien zit je op dit moment ziek thuis en zie je er als een berg tegenop om weer aan het werk te gaan, omdat je bang bent dat de hele situatie zich gaat herhalen. Tja, als er niets verandert….

Het is dan fijn om even afstand te kunnen nemen van de situatie en zo zaken voor jezelf op een rij te kunnen zetten. Antwoorden in jezelf te vinden en zo meer grip te krijgen op jouw toekomst.

In de Ardennen leer je wat jouw valkuilen zijn, maar ook waar jouw drijfveren liggen en wat er anders zou moeten. Zodat de balans snel hersteld kan worden. En, minstens zo belangrijk, herhaling in de toekomst voorkomen wordt.