Wie is Eveline ?

foto-eef-yogaMijn naam is Eveline Konings-van Benthem en ik studeerde psychologie en oefentherapie Cesar. Jarenlang heb ik als psychologe in de psychiatrie en in het Rec4 onderwijs gewerkt. Sinds januari 2017 ben ik tevens gecertificeerd IEMT-practitioner.

In 2008 ben ik met mijn man en 2 zoons (toen 5 en 7 jaar) naar de Belgische Ardennen verhuisd en ben daar naast mijn werk als psychologe, ook eigenares van een bed&breakfast. In onze accommodatie in de Ardennen help ik mensen te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Het niet gebonden zijn aan de strakke regels van de Nederlandse zorgverzekeraars biedt mij de kans om als psychologe volledig ten dienste te kunnen staan van jou en jouw hulpvraag. Ik ben pragmatisch ingesteld. Het resultaat telt, je zit bij mij niet vast aan een bepaalde therapeutische methode en tijdens elke sessie wordt de tijd genomen die nodig is om daadwerkelijk vooruit te komen. De uitgestrekte Ardeense natuur is voor mij een belangrijke werkomgeving, en die gebruik ik dan ook veelvuldig.

 

bospad