24-uurs arrangement

Als je vastloopt in je huidige dagelijkse leven, als je veel stress ervaart of jezelf afvraagt of je nog wel op de goede weg zit, dan is dit voor jou misschien wel de ideale oplossing. In 24 uur (een middag, een avond en een ochtend) word je intensief, individueel begeleid door een psycholoog temidden van de rust en de natuur in de Ardennen. 24 Uur voor jezelf, tijd om te leren wat er aan de hand is en welke kant het op moet.

Je gaat ballast uit het verleden opruimen waardoor je met een frisse blik naar de toekomst kunt kijken. Je leert welke keuzes nou echt bij je passen. Je wordt weer op je pad gezet, je leert begrijpen wat er aan de hand is en krijgt handvatten voor thuis.

Neem je wandelschoenen mee voor een mooie wandeling door de Ardeense bossen, makkelijke kleding voor lichamelijke oefeningen (stress zet zich echt vast in het lichaam) en pen en papier om alles te verwerken wat je in korte tijd over jezelf leert.

Het arrangement duurt van 14u tot 14u en is inclusief een overnachting in onze herberg, 3 maaltijden en drank en kost €495,- . Voorafgaand aan je inschrijving vindt altijd eerst een telefonische intake plaats.