Retraite

Mensen werkzaam in hoogrisicoberoepen hebben gekozen voor een beroep met veel stress. Bovendien moeten er ook privé vaak nog allerlei ballen in de lucht gehouden worden. Dat vraagt wat van de veerkracht en de draagkracht van ieder mens. Hoe groter de veerkracht en draagkracht, hoe meer je opgewassen bent tegen datgene wat je in jouw dagelijks leven tegenkomt.

In de retraite krijg je een waaier aan methodes en oefeningen voorgeschoteld waarin je leert hoe je stress los kunt laten, hoe je dicht bij jezelf blijft, grenzen kunt bewaken, welke keuzes bij jou passen en hoe je je veerkracht kunt vergroten. Steeds door middel van praktisch toepasbare handvatten voor thuis, die je makkelijk kunt integreren in jouw dagelijkse leven.

In een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) leer je over jezelf, zodat je beter toegerust bent voor jouw uitdagingen op het werk en privé. Je hoort ook de verhalen van jouw lotgenoten, mensen die ook werkzaam zijn in een hoogrisicoberoep en veelal met herkenbare problemen rondlopen, waar je mee kunt delen en van kan leren.

Tijdens de retraite gaan we ook zeker wandelen in de Ardeense bossen en is er ook tijd en aandacht voor rust, ontspanning en gezelligheid.

Een retraite bestaat uit:
– 2 overnachtingen in een 1-persoonskamer met eigen sanitair
– alle maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)
– koffie, thee en water (andere dranken op eigen kosten beschikbaar)
en kost €495,- per persoon.

NIEUW: Er zijn nu ook retraites speciaal voor vrouwen in hoogrisicoberoepen. Daarbij wordt, naast het reguliere programma, ook stilgestaan bij de vraag: Hoe blijf je jezelf en tegelijkertijd ‘one of the guys’?